Papa en mama gym - zaterdag 19 juni

23-06-2021 20:25

Papa /mama gym op zaterdag 19 juni.

Dit jaar helaas weer geen diploma gym met publiek in de zaal, dus als alternatief voor onze jongste leden hadden we een speciale gymochtend. Tijdens deze les hebben wij altijd een thema. Dit seizoen hadden wij als thema ”Nederland”. Wij als juffen vonden dit wel een passend daar het EK voetbal bezig is. Ook de Olympische Spelen komen eraan en daar hopen wij goud te halen.  De peuters kwamen op hun normale lestijd met papa, mama, oma of tante.

De zaal stond al klaar en na het opnoemen van de namen begonnen we met het molenlied. Daar starten we sowieso alle lessen mee, daarna konden de kinderen en hun ouder heerlijk bezig zijn op de verschillende onderdelen. De volgende thema’s waren er: koningsdag, kermis, Sinterklaas, dijken en sloten. Buiten konden ze paaltjes om schieten, met een verfkwast zo hoog mogelijk de muur aanraken, ballen in de clown gooien en het Nijntje ABC.

Alle groepen waren deze morgen heerlijk bezig. Ook hadden wij de touwen in gebruik en aan het einde van iedere les vroegen wij aan de aanwezige ouders wie er sterk was en naar boven kon klimmen. In de eerste groep waren de papa’s het sterkst, bij de tweede groep waren het de mama’s die lieten zien wie de spierballen hadden en bij de kleuters waren het zowel de papa’s als de mama’s die omhoogklommen. Aan het eind werd de dorst nog gelest door middel van een bekertje limonade. Dit jaar kregen de kinderen, i.p.v. een gouden medaille, een oranje T-shirt met de tekst “Ik hou van Holland” of “Wij gaan voor goud. De ouders kregen een heus diploma. Al met al was het weer een leuke ochtend.  Namens juffen Danielle, Melanie, Mary en Joke een dank voor jullie aanwezigheid!