Afsluitavond gymvereniging “progym

12-07-2023 19:55

Op woensdag 5 Juli was onze traditionele afsluitavond voor de oudere leden van onze vereniging. Tijdens de bestuursvergaderingen wordt er gebrainstormd over wat we kunnen gaan doen. Vaak zijn we het er wel snel over eens, wat te doen, want we hebben een schat aan ideeën van de vorige edities.

Een boerengolfroute door ons mooie park De Woid. Met pen en papier gingen Mary en ik via het startpunt (Karin) naar het park om zo lopen de vort vragen makend weer uit te komen bij Karin.

En dan bij terugkomst van iedereen, in de kas 2 rondes bingo te spelen. Wat door Jos met zijn  duidelijke stem niet tot een valse bingo leiden.

Boodschappen gehaald, prijzen voor de bingo, de versnapering in het park.

We waren er klaar voor. Tot heel Nederland op code oranje ging, iedereen binnenblijven. Wat nu, maar gelukkig de weersgoden waren met ons en om 19.00 was het windstil en droog. Jacqueline en ik gingen richting park, oeps daar lagen wel heel veel takken en bladeren op de paden zelfs een boom was geveld.

Dus het boerengolf onderdeel ging niet lukken, maar wel de 2 andere spellen die iedereen onderweg tegenkwam. Wat mij wel opviel is dat niemand meer via een geschreven route goed kon lopen. We kunnen dus niet meer zonder de route app. Iedereen bleef nog gezellig na borrelen, en om 23.30 was de kas weer leeg. Namens het bestuur,

BEDANKT VOOR JULLIE GEZELLIGE AANWEZIGHEID.